VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Marina Dina inlocuita de Adelina Varciu in emisiunea “Rai, da’ Buni”

marina dina adelina varciu Marina Dina inlocuita de Adelina Varciu in emisiunea Rai, da Buni

Incepand de astazi, scaunul de asistenta a lui Mihai Morar este ocupat doar de Adelina Varciu, fosta stie a lui Liviu Varciu.

Dupa o scurta perioada in care ambele au convietuit in platoul de la Romexpo al emisiunii “Rai, da’ buni”, in functia de asistente ale lui Mihai Morar, Marina Dina a parasit in aceasta seara definitiv emisiunea.

Blondina a asigurat telespectatorii ca nu Adelina este motivul pentru care nu va mai face parte din echipa show-ului, ea luand aceasta decizie impreuna cu intrega echipa, mentionand ca are probleme de sanatate pe care trebuie sa le rezolve.
Marina a plecat din platou cu lacrimi in ochi, lasandu-i scaunul de asistenta de acum inainte fostei sotii a lui Liviu Varciu.

“Este ultima emisiune dar sper ca nu este ultima ei prezenta aici. Sa ramanem cu aprecierea reciproca pe care ne-o purtam si poate drumurile noastre profesionale din viata asta, o sa ne faca sa ne intalnim din nou. Au existat si probleme intre noi, eu am glumit uneori exagerat, poate pana la limita jignirii dar am incercat sa-i fiu atat cat am putut ca un frate Marinei”, a declarat Morar.

Sursa foto

Un commentariu
  1. Nici una nici alta nu e cine stie ce, una mai buna nu gaseau si ei?

*