VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

INNA lansează album nou – I am the club rocker

inna club rocker www.vedetepenet.ro  400x400 INNA lansează album nou   I am the club rocker
Un nou material discografic marca Inna va fi lansat în această vară.
Numele albumului este “I AM THE CLUB ROCKER” şi a fost compus de băieţii de la Play & Win. Prin definiţie un “club rocker” este orice fan din orice colţ al lumii care se distrează în felul lui pe muzica Innei.

I am the club rocker este albumul care mă reprezintă în totalitate. Este produs special pentru voi şi sunt sigură că împreună îl vom face no. 1! Go club rockers!“, a declarat Inna.

INNA este cauza, noi creem efectul!

E foarte uşor să lucrezi cu un artist ca Inna pentru că prezenţa ei în studio este mereu o sursă de inspiraţie pentru noi. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru inspiraţie, avem convingerea că este cel mai bun album al nostru. Şi de data asta venim cu elemente noi pentru a îmbunătăţi sound-ul, iar mesajul este unul de îndemn pentru toţi cei care se simt tineri şi dornici de distracţie. Avem aşteptări mari şi sperăm să ne autodepăşim. Totul din dragoste pentru muzică!” , au declarat băieţii de la Play & Win.

Noul single îl puteţi auzi în premieră pe 17 mai la Arenele Romane unde Inna va susţine primul concert din acest an în România.
www.vedetepenet.ro Inna 400x310 INNA lansează album nou   I am the club rocker

*