VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Cuantune lanseaza album NOU

Cuantune lanseaza album NOU www.vedetepenet.ro  230x230 Cuantune lanseaza album NOUMario Cruxfader si Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, trupa fiind o prezenta noua pe scena muzicala autohtona.  Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe membrii trupei sa castige un numar impresionant de admiratori intr-un timp scurt. Cuantune a concertat de-a lungul timpului alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

             ” Ne-am gandit de trei ori inainte de a face urmatorul pas. Am luat multe partituri vechi la mana, am ascultat ce au avut de spus clasicii: de la Peterson la Cole. Am dat play multor beat-uri grele de hip-hop si ne-am adus aminte ca a fi oldschool inseamna a fi simplu si sincer, in niciun caz prafuit sau demodat. Iar in tot acest proces ne-am reindragostit de swing.

Da, a venit momentul pentru a lansa un nou album. Materialul este un back to basics with a twist. Ca sa fim complet sincerti, nu l-am compus cu un anume stil in minte, am trecut de la four to the floor la swing intr-un mod complet organic. Am mers mai mult pe instinct si intuitie decat pe orice altceva. Omul din spatele pieselor, Mario Cruxfader, a invartit multe butoane si a trecut prin multe EQ-uri pentru a ajunge intr-un final la sound-ul pe care-l cauta, dandu-i Elisabetei libertatea de care aceasta avea nevoie pentru a-si pune amprenta vocala distincta – acel sound CUANTUNE pe care-l indragesti. “Jazz dance” este un album care ar fi fost compuns in anii ’40 daca ar fi existat platanul, sampling-ul si multi-track recording-ul. Convinge-te singur! ”

Concertul de lansare a noului album Cuantune, “Jazz Dance”, va avea loc in club Colectiv pe data de 26 martie. De warm-up se va ocupa Amon, iar de after party Charlie Boy. Trupa a filmat un live session, ca preview al concertului de lansare, pe care il puteti vedea  mai jos:

 

*