VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Calatoria anuala fara pantaloni in metrou

Evenimentul starneste rasete pe tot globul si are loc la jumatatea lunii ianuarie, in week-end. A inceput acum 14 ani ca o farsa in New York, si s-a raspandit in toata lumea, cu din ce in ce mai multi suporteri.
Ideea a fost foarte simpla: ce-ar fi daca in mijlocul lui ianuarie, un tip s-ar urca in metrou doar in lenjeria intima, dar cu haina de iarna, manusi, fular si caciula? N-ar fi si mai tare daca 1 12 15 no pants 1Mexic Vedeteonline.ro  Calatoria anuala fara pantaloni in metrou
la urmatoarea statie, un alt tip doar in lenjerie s-ar urca si el in metrou?
S-a format un grup: ‘grupul lui Todd’, care au inceput sa circule fara pantaloni si sa starneasca ‘scene de haos si de haz’. Ulterior, peste tot s-a pornit in misiune cu mii de agenti ‘sub acoperire’. Grupul a fost si subiectul unui documentar in 2013: ‘We cause scenes’.
In primul an: 7 participanti, in al doilea an: 30, iar numarul a crescut la 150 in 2006, cand politia a intrerupt petrecerea. Trenul a fost scos din uz si 8 dintre participanti au fost arestati. Mai tarziu judecatorul a renuntat la acuzatii.
In 2008 evenimentul a luat amploare si in afara Statelor Unite, si pana in 2014 zeci de mii de navetisti circulau fara pantaloni in peste 60 de orase din lume.1 12 15 no pants 4Praga Vedeteonline.ro  Calatoria anuala fara pantaloni in metrouPraga, 12 ianuarie 2015
1 12 15 no pants 3Bucuresti Vedeteonline.ro  Calatoria anuala fara pantaloni in metrouBucuresti, 12 ianuarie 2015

 

 

 

Un commentariu
  1. I like

*