VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Lady Gaga data in judecata de fostul producator

lady gagassssssssss 400x300 Lady Gaga data in judecata de fostul producator

Rob Fusari fostul producator al celebrei Lady Gaga, a dat-o in judecata pe vedeta solicitandu-i suma de 35 de milioane de dolari.
In plangerea depusa de catre Fusari la Curtea Suprema a statului New York, producatorul muzical afirma ca a avut un rol esential in transformarea tinerei cantarete Stefani Germanotta in Lady Gaga, ajutand-o chiar sa isi aleaga numele de scena pe care l-a descoperind intamplator ascultand cantecul “Radio GaGa” al trupei Queen si ca ar fi participat la compunerea hiturilor “Paparazzi” si “Disco Heaven”.
Avocatul lui Fusari a declarat ca cel pe care il reprezinta, doreste sa obtina 20% dintr-un contract pe care l-a semnat cu Ladu Gaga in anul 2006

Rob Fusari mai sustine ca prin contractul semnat de Lady Gaga cu Interscope Records, la sfarsitul anului 2007, i se permite sa solicite 20% din incasarile cantaretei si un anumit procent din veniturile provenite din actiunile de merchandinsing.
El solicita, totodata, plata onorariilor pentru perioada in care a fost producatorul muzical al artistei si care, potrivit spuselor sale, nu au fost niciodata onorate.

*