VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Justin Timberlake și Jay-Z filmează videoclipul pentru Suit&Tie (poze)

justin timberlake suit tie vedetepenetro1 Justin Timberlake și Jay Z filmează videoclipul pentru Suit&Tie (poze)

Revenirea lui Justin Timberlake în industria muzicală a fost un moment așteptat de milioane de oameni, iar cântărețul nu a dezamăgit.  După o pauză de aproape 7 ani, Timberlake a lansat pe 14 ianuarie piesa Suit&Tie, o colaborare cu rapper-ul Jay-Z.

Suit&Tie a fost foarte bine primită încă din prima săptămână, înregistrând vânzări de peste 300.000 de copii. A intrat direct pe locul 14 în Billboard  Top 40 Airplay, iar radiourile au transformat-o în cea mai difuzată piesă de debut din ultimii 20 de ani.

Așa cum ne așteptam, cei doi artiști s-au întâlnit în Los Angeles unde filmează videoclipul hitului Suit&Tie. Dar până este gata acesta, Timberlake ne-a lăsat o variantă sofisticată a clasicului videoclip cu versuri, pe care îl puteți urmări mai jos. La finalul acestuia, Timberlake dezvăluie subtil și data de 19 martie 2013 – data lansării albumului The 20/20 Experience. 

justin timberlake jayz poze filmari videoclip2 vedetepenetro 200x200 Justin Timberlake și Jay Z filmează videoclipul pentru Suit&Tie (poze)justin timberlake jayz poze filmari videoclip3 vedetepenetro 200x200 Justin Timberlake și Jay Z filmează videoclipul pentru Suit&Tie (poze)justin timberlake jayz poze filmari videoclip vedetepenetro 200x200 Justin Timberlake și Jay Z filmează videoclipul pentru Suit&Tie (poze)        justin timberlake jayz poze filmari videoclip 4 vedetepenetro 200x200 Justin Timberlake și Jay Z filmează videoclipul pentru Suit&Tie (poze)justin timberlake jayz poze filmari videoclip 5 vedetepenetro 200x200 Justin Timberlake și Jay Z filmează videoclipul pentru Suit&Tie (poze)

Sursă foto 1, 2.

*