INNA lansează album nou – I am the club rocker

INNA lansează album nou - I am the club rocker  www.vedetepenet.ro

Un nou material discografic marca Inna va fi lansat în această vară.

Numele albumului este “I AM THE CLUB ROCKER” şi a fost compus de băieţii de la Play & Win. Prin definiţie un “club rocker” este orice fan din orice colţ al lumii care se distrează în felul lui pe muzica Innei.

I am the club rocker este albumul care mă reprezintă în totalitate. Este produs special pentru voi şi sunt sigură că împreună îl vom face no. 1! Go club rockers!„, a declarat Inna.

INNA este cauza, noi creem efectul!

E foarte uşor să lucrezi cu un artist ca Inna pentru că prezenţa ei în studio este mereu o sursă de inspiraţie pentru noi. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru inspiraţie, avem convingerea că este cel mai bun album al nostru. Şi de data asta venim cu elemente noi pentru a îmbunătăţi sound-ul, iar mesajul este unul de îndemn pentru toţi cei care se simt tineri şi dornici de distracţie. Avem aşteptări mari şi sperăm să ne autodepăşim. Totul din dragoste pentru muzică!” , au declarat băieţii de la Play & Win.

Noul single îl puteţi auzi în premieră pe 17 mai la Arenele Romane unde Inna va susţine primul concert din acest an în România.
INNA lansează album nou - I am the club rocker  www.vedetepenet.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments