RAYA, un proiect muzical nou

RAYA - photo credit AudioGate Records www.vedetepenet.ro

RAYA este un proiect muzical nou, din zona pop-dance-clubbing, care a prins contur in vara anului 2010.

       Primul remix oficial al single-ului de debut, “Beauty” a fost realizat de MIKE GOTCHA!, un DJ cu experienta deosebita in muzica de club.
Lansarea remix-ului va avea loc miercuri, 2 februarie 2011, pe RayaMusicOfficial , canalul YouTube al artistei.
Piesa a fost compusa de echipa de la AudioGate Studio din Bucuresti, un studio profesional care s-a impus in domeniu prin sunetul clar, ritmurile puternice si conceptele inovatoare, cu un portofoliu care cuprinde artisti ai momentului precum Connect-R, DJ Sava, Michael STAR, Rallsa, Mike Gotcha! sau Naguale.
       RAYA (pe numele sau adevarat Ramona Olteanu) s-a apucat de muzica in urma cu 10 ani. A urmat cursurile Scolii Populare de Arta din Pitesti, pe care a reprezentat-o la Festivalul de Muzica Usoara “Stelele Cetatii” de la Deva, unde a obtinut Premiul de Popularitate.
RAYA - photo credit Manolo  www.vedetepenet.ro
In localitatea natala, Pitesti, a facut parte din mai multe proiecte muzicale. In anul 2005 intra in grupul Etno cu care scoate, doi ani mai tarziu, albumul “Joaca mai cu foc”. Cu aceasta formatie a sustinut foarte multe concerte, in tara si strainatate, colaborarea cu acest grup luand sfarsit in anul 2009.

       In anul 2007 a castigat castingul pentru un rol in scurt metrajul “Bomboane de ciocolata”, in regia lui Sebastian Chelu. In acelasi an a jucat, pentru putin timp, la Kanal D, in serialul “Gaska” (continuatorul seriei “La bloc”, de la Pro Tv). Din 2008, pana in martie 2009, a avut o colaborare cu grupul Vacanta Mare.
A absolvit, in 2010, Facultatea de Arta din cadrul Universitatii “Hyperion”, sectia Teatru-Actorie, la clasa dlui prof. Virgil Ogasanu. Tot in 2010 a obtinut un rol in filmul “Iubire elena”, in regia maestrului Geo Saizescu, pelicula care va avea premiera in acest an.
Pana apare primul remix oficial al single-ului de debut, “Beauty” realizat de MIKE GOTCHA!,hadeti sa ascultam teaserul.

                                                       

Mai jos puteti asculta piesa „Beauty” interpretata de RAYA:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Michael STAR, Rallsa, Mike Gotcha! sau Naguale. Mai multe de detalii despre frumoasa Raya gasiti aici Cum vi se pare […]